Best

Hittade bara några fina bilder på stjärnan och mig från en träning hos Monica, visst ser han fin ut?
Fick föresten hem mitt nya tävlingsschabrak idag, mycket mycket nöjd!


Clinton. 1995-05-15. Chirlon - Anart. uppf. G Andersson äg. J Wessner

Han känns så himla fin just nu Clinne, hoppas jag blir frisk snabbt så jag kan tävla LA och MSV i Ystad på söndag!

Pain

Fortfarande sjuk och inte så lite heller vill jag lova... Har kräkts, hostar hela tiden, nyser och näsan bara rinner... På allt detta är då en feber på cirka 39,4. Ja, det känns som jag håller på att gå i sönder.

Fick i alla fall åka inom stallet och vara där en ganska lång stund ändå, hann rida (fast jag inte fick) och Clinne var duktig! Snälla hästen som gör sitt bästa fast ryttaren inte har någon reaktionsförmåga alls. Haha. Pappa kom och mockade och gjorde mat så jag kunde bara stå och pyssla med stjärnan - lovely. Därefter hem igen.

Nu har jag en hel kväll bestående utav film och skit. Skulle egentligen iväg med mina fina vänner men den planen var ju bara att skrota... Trodde verkligen jag skulle kunna men näpp, det var inte ens lönt att försöka övertala mamma och pappa om att få gå, ganska rätt egentligen.

Så nu ska jag, som sagt, sätta på den första av alla fem filmer jag ska se. Är riktigt taggad inför Tyskland också föresten och hästarna på aktionen är så MUMS!

Hoppas ni har en, till skillnad för mig, awesome Valborg och ta det lungt med drickandet. Haha. xoxo

(Fick bli en bild på min fina tvååring idag. Bara ungefär 4,5 månader till du kommer hem nu gummsan!)

Climb

Vet ni vad jag längtar till? Ni vet så där jätte mycket när man ser massa gamla bilder därifrån? Sådana bilder som för utomstående inte ser ut att betyda någonting men som betyder så mycket? Det är sommar i Torekov och Båstad.
Två av mina absolut favorit ställen på jorden och det känns som det är där som sommaren är verklig.

Jag älskar att vara där, gå runt med farfar i hästhagarna och bada från klipporna - det är sommar för mig.

Saknar det otroligt mycket just nu, men snart så är sommaren här och då bär det av dit - lovely.

Bjuder på en mysig bild på ett föl som föddes i hagen bredvid farmor och farfars hus 2008, hur söt är inte den?


Mind

Sitter här i min säng, i samma ställnings som jag gjort sedan halv fyra i morse... Är sjuk alltså, har spytt hela natten och nu hostar jag var femte sekund. Vet inte vad det är men roligt är det inte i alla fall. Hoppas jag bli bra snart för jag hatar att vara sjuk.

Har i alla fall andra glädjande nyheter och det är att nästa torsdag eftermiddag/kväll åker jag, mamma och Monica till Tyskland och hästaktion! Vad säger ni om det? Underbart va? Inte säkert alls att det blir någon häst med hem men det blir i alla fall en upplevelse och en stor lärdom! Är så glad, ska bli så kul!

Men om det skulle vara så att vi skulle hitta någon häst finns det väldigt många fina i alla fall. Haha. Har speciellt femton som jag skulle kunna ta hem direkt! Haha. Ni kan gå in på http://hannoveraner.de och så är det majaktionen och hästarna nummer: 1, 7, 15, 17, 21, 30, 34, 39, 40, 53, 64, 67, 70, 72 och nummer 79. Så fina allihopa även om mina stora favoriter är 34:an, 70:an, 72:an och 79:an.

Nu ska jag försöka få något i magen så jag blir frisk medans jag lyssnar på min favorit musik och kollar tv.

So long. xoxo

Jackson

En sak som betyder väldigt mycket för mig och som är en väldigt stor del av mitt liv är musik. Det är något som jag är uppväxt med, mammas ljuva stämma, något som jag lyssnar på ständigt antingen genom datorn och så eller bara i huvudet, kort sagt så finns alltid musik där.
Musik är något som jag tycker är helt fantastiskt, hur känslorna blir starkare och hur gåshuden reser sig det är något jag verkligen älskar.

Många olika favorit artister har passerat genom åren men där är några som kommer stanna för alltid. De främsta av dem är så klart, kungen av pop, Michael Jackson och sen min musiksmak i levande form, Amanda Jenssen.

Michael är absolut världens bästa världsartist och jag får alltid en extra stor klump i magen när jag hör hans låtar - helt amazing. Hans sätt att skriva och sjunga ger mig gåshud och jag tror verkligen inte jag är ensam om det, han måste väl ändå vara världens mest omtyckta artist?

Sen då till Amanda, herregud alltså. Ända sen den dagen då hon kom med i Idol har hon ägt mitt musikaliska hjärta. Hennes sätt att uttycka sig i sina texter och genom sin säng och sitt scenspråk är helt extremt. Absolut den som ligger nu och föralltid på min musikaliska lista.

Andra artister som jag också tycker mycket om och som jag lyssnat på länge är: Jason Mraz, Jack Johnsson, Coldplay, A Camp, The Killers och A Fine Frenzy. Helt underbara artister allihopa.

Nu till sommaren kommer min musiklängtan igång extra mycket och artister som ovanstående, Veronica Maggio, Lars Winnerbäck och Gaby And The Guns spelas stup-i-ett.

Ja, jag älskar verkligen musik och kommer alltid att göra det. För hur tyst och tråkig hade inte världen varit utan den?

Annars är väl allt helt okej, jag har gått och blivit sjuk men hoppas på att kunna klara av skolveckan ändå. Orientering i skolan idag, kanske inte det bästa med hals ont och feber men det gick. Haha. Stallet sen och red ut världens bästa, mycket duktig hästapålle. Körskolan sen och det är så tråkigt även om det är ett huge måste.

Nu ska jag vila upp min sjuka kropp med glass och tv-serier. xoxo

(Och jag lovar att Rubicia bilderna kommer snarast)

Du är som att andas för

Vanilla

Förlåt för jag inte har skrivit på länge men det har hänt så mycket... Allting måste få sätta sig lite först.

I fredags hände som sagt något fullständigt fruktansvärt och jag lider så med min vän, hon förtjänar inte detta. Men som jag sagt innan, man kan inte göra något... Hon är så klart fortfarande jätte ledsen och det gör så ont att se den smärtan i hennes ögon. Önskar jag kunde göra allt bra igen.

Inte så långt kvar till sommarlovet nu och det är ju skönt, men samtidigt så får jag en stor klump i magen. Det är så mycket som ska vara gjort tills dess och jag vet inte var jag ska börja. Arbeten ska in, en resa ska avklaras, kanske en resa till, cirka fyra prov och så vidare. Men sommarlov, hur härligt är inte det? Jag längtar så mycket.

Tio veckor har vi lov ungefär och det kommer att bli det bästa sommarlovet någonsin för jag har världens bästa flickvän, vänner och världens finaste hästar. Åh. Vi ska till Grekland, vara på FHS, tävla (förhoppningsvis SM) och göra massa spontana galna saker. Men sen efter det, kommer en ännu större klump att växa i magen för då är vi treor. Åh, herregud. Sista året med min underbara klass, sista året med hästisarna och sista året i skolan - förhoppningsvis föralltid. När jag precis skulle börja gymnasiet sa alla, det kommer gå så fort bla bla bla, och vet ni det gör det. Det känns som om jag precis började där...

Åh, nu blev jag helt nostalgisk och sentimental ska kanske ta tag i mitt liv och sätta mig och plugga, vad vet jag inte riktigt än men något finns det definitivt att göra.

See you 'round. xoxo

Laddar föresten upp lite nya bilder på Rubicia ikväll. He-he-he.
Tänk om man kunde sjunga sådär. Haha!

Fairytale

Idag har sorgen sitt täcke över mig och mina närmaste vänner. För i natt så miste ett litet föl livet i Södra Åkarp...

Det var inte vilket föl som helst utan det var en av mina allra bästa vänner som miste sitt föl, Cerise.

Det var ett helt fantastiskt, helt perfekt, helt underbart lite föl. Svart som natten och vacker som soluppgången.

Han var hennes dröm, hennes dröm som skulle gå i uppfyllelse. Det var som en saga allting och jag förstår hennes glädje och hennes längtar hela året, för jag vet precis hur jag själv hade känt.

Hela året har vi gått runt och planerat, drömt och hoppats med henne om hur bra allting skulle bli och om framtiden. Det var inte bara en dröm för henne, det var en dröm för alla. Inte på samma sätt så klart men en dröm genom att se sin bästa vän få uppleva detta - ett mirakel.

Men så fel det blev. Ingenting blev som planerat, allting gick i tu. En sommar som skulle gå i fölets tecken, blir istället en sommar i vänskapens. Inget dåligt med det men den här skulle vara så speciell.

Jag lider så med henne och jag skulle göra i princip vad som helst för att spola tillbaka tiden och fixa allt till rätta.

Det känns som en mardröm allting, en mardröm som man bara vill vakna upp ifrån. Men det finns ingenting man kan göra, ingenting. Det är väl det som är det värsta.

Det man får lära sig av det här är att inte ta någonting för givet och att alltid visa en stor respekt inför livet och inför guds makt...

Cerise, jag lider så med dig - och med Jenka. Det här är inte rättvist överhuvudtaget. Du är en av de absolut bästa människorna jag någonsin har träffat. Din glädje och din kunskap bländar mig varje gång jag ser dig och det är just det, glädje, som beskriver dig bäst. Men att nu se dig så ledsen och nere gör ont. Jag önskar att jag kunde göra allt bra igen, eller i alla fall att jag kunde göra något... Det kan jag inte tyvärr, jag vet i alla fall inte hur. Men jag kan säga och lova dig att jag alltid kommer att finnas här för dig. Det är bara att ringa - jag lyssnar, bara att komma - jag kramar. Och det är inte bara jag utan det är vi alla, vi fyra. Vi finns här, igenom allt. Vi älskar dig genom hela vår hjärtan och stöttar, tröstar dig genom allt.

Livet är så orättvist, vissa som inte sköter sig klarar sig igenom allt och vissa, som vår Cerise, som alltid finns där för alla får genomlida det här - det är inte rätt.

He was just a Fairytale, too good for this world and even too good for god. But he was Cerise's Fairytale.

Fairytale
! 23/4 2010
Camaro M - Jenka - Nocturne

Nerd

Nu drar jag till skolan två timmar innan jag börjar bara för att sätta mig och plugga! Det måste vara något fel påmigg men jag orkar inte vara hemma en timme bara för att sedan ta den där jäkla bussen till skolan... Hatar buss!

Men jag skriver mer ikväll när jag fixat allt för dagen, för ikväll ska det bli en riktigt lugn kväll - jag behöver det.

Tönt varning på mig idag, but whatever. xoxo


Light

Är det bara jag som inte alls är lika trött nu när det är så ljust ute så länge? Är det bara jag som numera har en helt annan tidsuppfattning? Jag trodde klockan var runt sex nu med tanke på hur ljust det är ute och så woups så är den halv åtta. Okej? Help me someone!

Pressure

Tar ett djupt andetag och tänker på glada tankar. Tänker på min framtid och mina mål - mina drömmar. Jag vill så mycket, har så stora krav på mig själv och så många planer. Men tiden är knapp och jag tvivlar på min egen kapacitet. Varför? Jo, så har jag alltid gjort och kommer alltid göra. Många av mina mål är väldigt höga och ganska orealistiska men jag ska klara dem. Jag måste. Djupt andetag igen. Det är en sak och sätta upp sina mål men en helt annan att genomföra dem. Men jag vill, jag vill över hela mitt hjärta. Tar ett djupt andetag och tänker på glada tankar, om min framtid.

Förutom mina tankar så har min dag varit jättefin. Stallet tidigt imorse och red för Ninna, Clinne var helt fantastisk! Så himla fin häst jag har, ja jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Kollade även på film med Ninnas 4-åring som hon tycker jag ska ha... Men nä, jag tror inte det. Åh, nu kommer paniken! Jag måste verkligen prata med Monica om min hästframtid.

Efter stallet var det till skolan och ha en lektion, svenska... Hade redovisning av vår film och den blev så lyckad! Nu hoppas vi på högsta betyg för någonting annat är inte relevant.

Därefter var det iväg till körskolan och ha lektion, gick bra. Nu vill jag bara ha mitt jäkla körkort. Ge mig?
När jag kom hem åt jag sen var jag och Ji ute och sprang i en hel timme. Oh yes, så jäkla skönt och man känner sig så frisk efteråt.

Nu ska jag göra arbeten hela kvällen och välja svenskbok. Tänkte göra klart alla de tre ganska snart så kan det väl inte vara så mycket kvar sen innan sommarlovet? Hoppas i alla fall.

Men det har i alla fall inte bara varit en vanlig dag idag för idag firar jag och Bellis 10 månader tillsammans. Åh, jag älskar dig. Hoppas du verkligen vet det. Du är min lilla Bellibus. Puss.

Nu ska jag ta mig något att äta, igen, och gå igenom alla inlägg på min bloglovin'.

Live you life people och håll tummarna åt Cherryboom att hennes lilla fölis kommer i natt. xoxo


School

Sitter här med läxor och pluggningar till prov upp över öronen... Har pluggat non-stop i två veckor och med två hästar har det blivit alldeles för lite tid till min älskade flickvän... Företagsekonomiprov imorgon och fast än jag har pluggat in det ordentligt och kan det så känner jag paniken komma krypande... Det är samma känsla som jag alltid får precis innan prov... Jag vet inte riktigt varför men jag tror jag egentligen djupt där inne, har alldeles för höga krav på mig själv. Krav på mig själv att jag måste vara så bra som möjligt.

Med detta försöker jag säga, förutom att få er att tycka lite synd om mig, att det är därför även bloggandet har blivit lidande. Jag är så hemskt ledsen. Jag lovade er även ett långt inlägg om min fina tvååring, Rubicia, och det kommer. Om inte nu så i alla fall till helgen.

Annars är allt bra tycker jag. Hästarna är riktigt fina och Clinneman har fått tillbaka sin hoppsadel från omstoppningen, jag tror han har saknat den faktiskt. Akrobat tränades också idag och den hästen kan hoppa i alla fall. Eh, jaaa!

Nu ska jag däremot göra er lite besvikna men jag måste gå tillbaka till min företagseknomibok, I'm sorry.

xoxo


Ashes

Sov hos Bellibus i natt men pappa kom och hänmtade mig redan lite efter nio för vi skulle köra till Rutis.

Kom dit och pysslade med henne och hon var så fin! Åh, längtar verkligen efter att hon ska komma hem så man kan fixa allting med henne, så fin! Släppte sen ut dom i hagen och fick se henne springa och hon rör sig så fint! Blir helt lyrisk! Hoppas nu hennes fina huvud och hennes gång håller i sig för då har vi en vinnare av Scandinavian Open. Haha.

Nu har jag varit hemma en snabbis och ätit och sånt, ska nu ut i stallet och rida hästarna, fixa, duscha och ta in - lovely.

Kommer ett sånt långt inlägg om Rubicia ikväll också, precis som ni fick på Clinnemannen.

Till Monica: Har tittat igenom alla hästar till aktionen! Åh, säger jag bara och 72:an ska bli min! Helt perfekt!"

Love. xoxo


Star

Två fantastiska dagar har passerat sedan jag skrev sist.
Först torsdag med underbart väder och med en hoppträning på Akkro och dressyrträning på Clinnemannen. Båda var så fina och speciellt Clinne som var en S T J Ä R N A - helt underbar!

Idag var det skola hela dagen och sen stallet, trimmade Clinne i paddocken med B8 och Pikka och red ut Akkro, precis som allting är just nu - underbart!

Nu ikväll skulle det vara filmmys och så hos Bella med mina fina vänner, men det fick väl ett ganska plötsligt slut på allting när det blev lite oenigheter... Ja, man kan inte alltid vara sams.

Nu ska jag vara social och så men ni får ha det bäst och så hörs vi imorgon, men det blir en lång dag i stallet med först Rubicia och sen de andra två. Men jag klagar inte, tvärtom.

Got to go. xoxo


Clinton

Den 10 april 2006 var första gången jag såg Clinton, första gången som jag kände att hjärtat hoppade över ett slag, första gången jag kände det där klicket.

Jag hade fått se honom på bilder innan men var inte så imponerad om jag ska vara ärlig. Bilderna var väldigt dåliga och jag var inte så posetiv, men mamma pushade på och jag gick med på att åka och prova eftersom han var så snygg. Hade ju precis den färgen som jag älskar.

Vi kom till stallet i Ljungbyhed och direkt när jag kliver in i stallet får jag se honom där i stallgången. Direkt så var det klart: "Den skulle jag ha!". Pappa kollade på mig och jag såg att han tänkte precis samma sak. Där stod han, min drömhäst precis framför ögonen. Jag hoppade upp och fick rida runt i deras hage. Det var svårt att rida, hagen var hal, jag liten och hästen stor men jag bara log, det här var precis vad jag hade letat efter.

Jag var helt såld och jag tror att ägaren förstod det ganska snabbt. Vi bytte några ord och vi åkte hem igen. När vi hade kommit utanför deras gård så tittade jag och pappa på varandra och sa något liknande med: "Kan vi inte ta hem den dirket?". Pappa ringde Ullis, min tränare, och sa "Vi har hittat den perfekta hästen!"

Några dagar flöt på och jag ville inte ens kolla på några andra hästar, vi åkte dit igen och denna gången med mamma och Ullis med. Vi körde honom till en stor, jättefin hästgård så jag kunde rida ordentligt i paddock och Ullis började med att hoppa upp. Hon såg glad ut och han gick fint även om han var omusklad och ganska oriden. Jag fick hoppa upp och precis som förra gången satt jag bara och log. Pappa filmade och på filmen hör jag Ullis, "Köp den!".

Sedan började allt annat såsom besiktning och så. Han gick igenom förutom att han hade sträkt till sig eller något på ett framben. Veterinären tyckte vi skulle köra på ändå men nu ha honom först med bytesrätt/på prov eller vad man säger i ett halvår. Så blev det och den 10 juni fick vi hem honom. Helt underbart även om jag kommer ihåg att jag nästan tyckte det var läskigt att ta in honom från hagen, han var så stor. Men visst han är stor men precis lika snäll och har verkligen ett hjärta av guld.


Samma dag som jag fick honom - kärlek vid första ögonkast

Innan vi köpte honom hade han varit hos en tjej som hette Linda Dahl som haft honom sen han var tre. Han hade gått upp till medelsvår men utan några egentligen höjdar resultat, 120cm hoppning hade han också startat. När vi köpte honom  var han 11 år och Linda hade alltså haft honom i närmare 8 år. Under dessa åren har han tävlat ganska mycket till en början med det avtog allt mer då hon försökte bli gravid. Året innan han blev min hade han bara ridits i skogen och var därför inte särskilt musklad när jag fick honom.

Tackvare att hon har haft honom så länge och att vi haft kontakt med uppfödaren vet vi i princip allting han varit med om, från 3årstest till idag. Detta har kännt som en stor tygghet.

Dagen då jag fick honom var magiskt, helt fantastiskt. Han var precis allt som jag velat ha och jag var stolt som en tupp när jag gick med honom där runt anläggningen. Han var min, min fina häst.

Ett nytt kapitel i mitt liv hade börjat och var där för att stanna. Denna häst skulle bli min bästa vän och jag tänker aldrig lämna honom.

Sakta började vårt liv tillsammans att formas och redan första hösten trillade tävlingsresultaten in. På den lokala dressyrtävlingen hemma på Lillhagen knep vi en sjunde plats i ett relativt tufft start fällt, det tyckte jag då i alla fall. Jag var helt överlycklig, äntligen hade jag fått någon framgång. Jag Johan som kämpat dag ut och dag in med mina bråkiga ponnysar hade nått ett delmål, äntligen!


(Stranden 2008)

Hela hösten följdes av tävlingar och vi red även mycket hoppning. Egentligen blev det mest hoppning och i december debuterade vi 110cm på Malmö Ridklubb. Två nedslag blev resultatet och jag var i chock. Jag hade kommit runt en 110cm's bana! Jag som innan stannat ut mig på första hindert i LD. Var det en dröm?


(115cm Åsbo Ponnyklubb 2008)

Den vintern fick han ledigt och tid att få in allt i huvudet. Vi red ut i snön och bara levde tillsammans. Banden mellan oss blev hela tiden starkare och vi var nu oskiljaktiga, han var min allra bästa vän!

Året därpå rullade också på (år 2007) och vi tävlade och tävlade. Många placeringar fick vi upp till 110cm hoppning och LB dressyr, den största meriten var när jag i november tog hem klubbmästartiteln framför tre ridlärare med komentaren "En ny Jan Brink?".


(Puss i hagen vintern 2008/2009)

Steg för steg började kraven ställas på mig själv och jag ville så småningom börja debutera i LA i båda diciplinerna. Dressyrdebuten gjordes på våren 2008 och resultatet var inte det bästa men jag hade gjort det, vi hade gjort det. Ännu ett av mina delmål hade uppnåtts. 120cm debuten i hoppning gjordes på sommaren och vi det gick helt okej det också men det viktigaste var att vi hade gjort det.

Ridning blev för mig inte bara ett fritidsmål utan jag började känna att detta var vad jag ville göra med mitt liv, rida och då speciellt dressyr. Jag sökte in på hästsport gymnasiet i Vellinge och där börjar nästa kapitel i boken om mig och Clinton. Tillsammans kom vi in och direkt klickade det mellan oss och dressyr tränaren Ninna Swabb. Ninna har hjälpt oss något helt fantastiskt och utan henne hade jag verkligen inte varit i närheten av där jag är idag.


(Dressyrträning 2008)

Vi tränade mycket dressyr och jag var ute och placerade mig i många LA:er. Hoppningen gick också väldigt bra och jag var till och med och startade en 120cm på Flyinge Grand Prixen i december 2008. Detta gick strålande och resultatet blev nolla i grunden men två ner i omhoppningen, dock mina fel.

Efter detta kändes det som min hoppkarriär var på väg mot ett slut och jag ville satsa helhjärtat på dressyr. Jag hade bestämt mig och därför tävlade jag 2009 nästan uteslutande bara dressyr. Vi tog vår nästa klubbmästar titel, denna gången för klubben Vellinge Hästsport förening.

Även om jag hade bestämt mig att numera satsa på dressyren så blev där två fälttävlansstarter som resulterade i en debut omgång och i den andra en riktigt bra placering. Han kan verkligen allt min Clinton, min stjärna.




(Terrängträning 2009)

I oktober 2009 mötte vi en person som kom till att bli nästa kapitel i boken om oss. Det var Monica Bengtsson och utan henne hade jag inte ens vågat drömma om allt som inom en snar framtid kanske är framför mina ögon. Med en häst som arbetar helt fantastiskt, tävlingsresultat och en ridkunskap som har förbättrats med 200% sen jag började med henne. Allt tackvare Monica!

Hela vintern 2009/2010 jobbade jag, Clinton och Monica. Detta gav resultat och den kunskapen vi hade innan julen går inte att jämföra med den vi har idag.


(Fotomodell sommaren 2007)

I år har vi tävlat, det har inte givit resultat än men jag känner på mig att vi är på vippen till ett nytt genombrott. Mitt största mål för i år är SM på Strömsholm i augusti. Det är en lång väg dit men med Clinton, Monica och Ninnas hjälp känns det inte omöjligt.

Jag sitter här och tittar tillbaka på de snart fyra åren vi har haft tillsammans, är det inte fantastiskt?

Jag älskar Clinton som jag aldrig kommer älska någon annan och han är allt för mig - min luft. Den dagen i aptil för fyra år sedan förändrade verkligen mitt liv och utan det hade jag inte varit den personen som jag är idag.

Tack för att du alltid är där, tack för att du alltid lyssnar, tack för att du aldrig dömmer mig och framför allt tack för att du finns och tack gud för att han är min.

 


(Supps och Clinnis sommaren 2007)

 
(Gräsbanan 2008)


(Dressyrtävling Kågerröd 2008)


(Terrängträning Skatteberga 2008)


(Terrängträning Skatteberga 2008)



(Clinton & Lele, bästavänner. 2008)



(110cm femte placering 2008)


(120cm Skabersjö 2008)


(Terrängträning Skatteberga 2009)


CLINTON
1995 - 05 - 15
e. Chirlon u. Annia - Anart



Jag är din förevigt.


Perfectly

Jag har haft sådanna sommarkänslor hela dagen och det är helt fantastiskt!

Skolan hela dagen till klockan tre med en liten paus och då var det körskolan som gällde. Kom till stallet direkt efter och sadlade direkt på Clinnis och red ut på en underbar tur med Bellis och Lele. Helt underbart alltså och vädert är helt, helt, helt fantastiskt! In igen och fixade klart allting och gick sedan ut och gick en runda med Akkro - duktig häst som till och med ville agera lite fotomodell. Lägger upp en bild här under på honom.

Nu sitter jag här med läxor upp över öronen, döda mig någon? Just nu gör jag ekonomi men har redan gjort geografi... Men inte nog med det, efter att ekonomin är klart så är det även rättskunskap och gympa. Åh.

Men jag ska inte klaga för jag sitter här med en stor smoothie, John Mayer i öronen, minnen från en underbar dag och med planer för en ännu mer underbar sommar.

Tänkte lägga upp i min nästa paus, en liten närmare presentation av Clinnis och Rutis.

Now I got to go. xoxo


Akrobat. f. -97. Artist - Stanford. Äg: Ellen Kristensson


Desire

Underbara vänner, underbara hästar och underbart väder - UNDERBAR DAG!

Tränade både Clinnis och Akkro för Ninna, riktig mumma på båda två även om Akkro var som att rida tio Clintons. Haha. Nu måste jag skynda mig fett för om fem minuter ska jag vara hos Bellis på andra sidan Höllviken, oouuups.

Love life. xoxo


Luck

Jag måste erkänna en sak och det är inte att jag inte tycker det är kul eller planerar att sluta blogga utan det är så att min tid just nu inte räcker till. Jag har sjukt mycket i skolan nu och sedan två fina hästar på det. Sommaren är också påväg vilket gör att jag är ute grymt mycket mer. Men om sanningen ska fram så hade jag inte velat ha det på något annat sätt.

Hela förra veckan var väldigt intensiv, jag var i skolan - stallet och tränade mellan två och tre hästar - pluggade till jag storknade - Bellis-time. Visst, jag gillar att vara igång och jag gillar att hela tiden ha något att göra men pluggandet är bara för mycket. Jag har så mycket just nu... Idrottsprov, företagsekonomiprov, svenskarbete, rättskunskapsarbete, geografiarbete och sen en sjukt tråkig engelskbok på det.

Sen till hästarna då och det är inte så att jag har en till egen häst nu utan jag har min Clinton och sen så rider jag en häst som heter Akrobat till en tjej som jobbar i Holland just nu. En fin häst men som kräver arbete, varje dag. Men jag klagar inte, tvärtom jag älskar det. Allra bäst hade varit om man hade haft tio riktigt fina hästar att rida. Hur underbart hade inte det varit?

Ja, så min vecka har inte varit så rofylld om man säger så... Men en sak som är helt underbart fantastiskt, det är vädert. Det är helt underbart, idag satt vi till och med ute på lunchen och åt i solen i bara tröjor utan att frysa. Och sedan några dagar tillbaka, med något undantag, så har jag för det mesta ridit i endast t-shirt på överkroppen - perfekt.

Igår var det tävling och det gick väl inte så bra, inte bra alls egentligen. Clinnis var jättefin på framridiningen, som vanligt, men inne på banan gick det åt helvete... Han gick inte fram för skänkel, var sur och tråkig. Ah, jag får damp. När ska det vara min tur att lyckas? Snart, snälla? Men jag ska samtidigt vara nöjd med honom för de sakerna han gör eller försöker göra själv, såsom samla sig trampa och sånt, är sånt som vi håller på att lära honom ordentligt nu och att han gör det självmant visar i alla fall att han tänker till. Duktig häst.

Ja, nu kom en sån lång och härlig uppdatering, det hoppas jag i alla fall att ni tycker, och det kommer mer imorgon.
Ha det riktigt bra och njut av vädert, för det kommer jag göra. xoxo


Bad

Tidernas sämsta bloggare? Ni tittar på honom.

Jag är så himla ledsen alltså, inte bloggat sen i söndags och då var det inte ordentligt utan genom mobil. Sjukt dålig stil! Jag har fått mail och folk som har sagt att dom saknar bloggen så jag måste ta mig i kragen - ordentligt. Men ska sanningen fram så är det faktiskt så att jag inte haft tid... Pluggning, tre hästar och sen två har tagit all tid plus att jag vill spendera massor med tid med min underbara flickvän och i det fina vädert.

Men jag ska inte vara över präktig heller utan jag måste erkänna, jag har saknat det.

Tyvärr kan jag inte göra er lyckliga ikväll heller efttersom jag inte hinner skriva ett långt inlägg om hela veckan och så utan nu måste jag dra till sängen och krypa till kojs. Ska upp väldigt tidigt imorgon eftersom det är tävlingsdax - lovely.

Men jag lovar er, och då verkligen lovar jag er, att imorgon kommer ett helt inlägg långt som japan med massor av bilder från veckan. I will make it up to you guys, I promise.


Måste bara säga lite fort att en av dagens och veckans stora höjdpunkter var helt klart idag på träningen när Clinne dels var wonderful men när jag också fick rida Monicas stora fina Bamseman, det var en ära!

Easter

Sitter i bilen på väg till Båstad/Torekov, farmor och farfar alltså. Har varit i stallet hela förmiddagen och ridit och sånt. Det gick bra förutom att det verkligen ösregnar så jorden håller på att falla sönder! Men Clinton tyckte i alla fall att det vår skönt att få röra på sig men inte hagen,usch nä dit behöver man inte komma om det regnar. Usch! Nej, nu måste Jag logga ut igen. Men vi hörs ikväll och Jag lovar att lägga ut alla utlovade bilder senast imorgon! xoxo

Exhausted

Jag är så trött alltså, helt sjukt. Kan nästan inte hålla ögonen öppna längre. Myskväll igår med mina fina vänner som sagt och det var jättemysigt. Somnade inte över sent men var så jäkla trött imorse, haha.

Gick i alla fall upp och stack till stallet, fixade allt som skulle göras såsom mockning, göra mat osv. Tog in prinsen och gjorde honom fin för träningen för Monica. Åkte upp till Skabersjö och tränade. Clintis var lite lat och jag med, men fick ändå till det riktigt fint i slutet - underbart. Som han var utvecklats min häst alltså, och jag med, men Clinne alltså. Så bra som han är nu och som han kommer att bli, det trodde jag aldrig. Klart jag visste att det var en fin häst med bra gång som vi köpte men att han skulle vara så ridbar och så rolig långt upp i klasserna trodde jag aldrig. Min luft, min drivkraft, min bästa vän, min Clinton - världens bästa!

Kom hem från träningen och fixade klart min prinsunge. Red sedan Nerus (Hemmingway - Heidelberg). Det gick bra och han fick gå ganska lätt idag då han gått ganska hård trimning nu i tre dagar. Men han har blivit riktigt fin på dessa dagar, mycket stadigare. Fin häst det där. Red sedan Akrobat (Artist - Standford) och där blev det trimning så det stod härliga till. Haha, helt genomsvettig när jag var klar men han kom igenom! Åh, så fin han blev när han kom igenom - äntligen! Kom också några gånger på bockarna och så och jag säger bara, den hästen kan hoppa! Ehm ja.

Väl hemma var klockan redan typ halv sju och då hade en hel dag till spenderats i stallet. Men jag ska inte säga att jag inte mår bra av det för det är det bästa jag vet.

Sen jag kom hem har jag i princip bara duschat och ätit, haha. Satt precis och kollade på dvd:n till elit-aktionen nästa helg som Monica skickade med mig. Aaaaaah, vilka hästar säger jag bara. Hittade tio stycken som jag verkligen skulle kunna plocka hem på direkten.

Nä, nu ska jag fixa mig iordning och gå ner och sno ett choklad av pappa sen lägga mig och titta på F.r.i.e.n.d.s till mina ögon blöder. Haha, skämt och sido. Jag har världens bästa häst, glöm inte det. xoxo


Du och jag, jag och du

Play

Haha, sitter just nu o spelar spel med mina underbara vänner. Haha, vi har så himla roligt! Haha. Gör sånt spel typ charader. Haha. Du ska se Jisan, hahaha säger jag bara.
Beata: Inte julbock utan...?

Bellis: Tomte?

Johan: Kåtbock?

Bellis: Påskhare?

Beata: JA!


Four

Idag har det varit en lång dag i stallet men ack så härlig! Har ridit fyra hästar och det är verkligen perfekt, man kommer igång så bra. Började med att rida Clinnis imorse, red ut och han kändes riktigt bra! Efter det var det Nerus som gällde och där var det lite små hinder och så som stod på schemat. Han var också super! Fixade allt i stallet och tillsist var det Akrobats tur, han var stark och lite stel men blev bra till sist. Red också Tillis där imellan och han var duktig.

Imorgon är det träning för Monica som gäller och jag längtar! Åh.

Ursäkta mitt slarviga och korta inlägg men jag måste verkligen in i duschen nu för ikväll blir det filmkväll med underbara vänner. xx

Världens bästa :*

Teawater

Nu är våren här och det känns som den faktiskt är här för att stanna - äntligen!

Idag har jag varit i stallet verkligen hela dagen, kom vid elva och åkte därifrån halv åtta. Men vad ska jag säga mer än att jag älskar det? Det finns inget bättre än att vara där helt enkelt. Vi har fotat våra små pållar idag, jag och Jisan. Det blev riktigt fina bilder och jag lovar att lägga upp alla redigerade här i ett långt inlägg precis som att alla Amanda Jenssen och stan bilderna ska upp. Men dom kommer, jag lovar.

I alla fall Texis var faktiskt ganska dukitg och lugn när vi fotade men min snygging till häst var faktiskt, fast ingen tror mig, helt galen (tänk er Clinne galen). Han hoppade och stutsade och galopperade, men vad ska man göra? Han är ju så charmig. Haha.

Red sedan Nerus och han blev riktigt fin till slut, fin häst det där. Och sedan kom Monica och så tränade jag för henne med min stjärna. Så fin han har blivit alltså. Åh. Det går verkligen inte att jämföra honom från innan jul till hur han är idag. Världens bästa!

Sen var det hem och äta och efter det kom min Bellis. Nu har vi suttit och druckit te som två gamla pensionärer och läst - patetiskt men mysigt.

Nu är det sängen och sova som gäller så godnatt och sådär. Här under kommer nu någon fin bild från idag och som sagt, det kommer fler. Love, peace och understanding. xx

Monica, ser du fronten? hehe


RSS 2.0