City

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva för jag har verkligen blivit jätte dålig på det! Jag har lovat att skriva om både Amanda Jenssen konsterten i lördags och om tävlingen i söndags och jag ska blogga om både igår och idag. Hua, det blir inget kort inlägg så lite små varning på det.

Men jag börjar från början med konserten med världens bästa Amanda Jenssen. Allt ägde alltså rum på KB i Malmö klockan nio men vi hade bestämt att äta på Mando innan. Sagt och gjort, vi åt på Mando och jag tog en sjukt god lövbiff, mumma. Vidare till KB och stod i kö en liten stund innan dom släppte in så mycket väntande var det inte alls. Eller det trodde vi i alla fall men väl inne så började väntandet och vi stod och väntade i över en timme... Ji och jag höll på att dö men det var så värt det för så bra som det var! Helt fantastiskt! Hon var så himla duktig både med scenspråket och med sången. Ja, hon sjöng så himla jävla bra! Det trodde jag inte även om jag är ett stor fan så trodde jag inte hon skulle vara så bra sångmässigt som hon var - klockren! Konserten var så himla fin och det var verkligen lyckorus man fick i hela kroppen, hon var så duktig! Allt var så mysigt och det kändes så himla personligt allting. Åh, jag blir så glad! Hon är helt fantastiskt bra!


Kom hem ganska sent och sen var det upp och hoppa igen klockan halv sju. Men det var ju tävling så det gick prima. Tävlingen var på Kullabygdens Ryttarförening och jag skulle rida LA:6 och MSVB:4. Clinnis var riktigt fin på framridningen och arbetade på väldigt bra, speciellt med bakbenen. Han var perfekt framme för skänkel också, inte för pigg och inte för slö även om jag kände att där var en gnista i honom. Men sen kom vi in på banan och min lilla söta häst blev så glad och så pigg, han älskar det verkligen! Han var väldigt fin men sjukt pigg och riktigt, riktigt övertaggad. Vissa saker gjorde han väldigt bra men vissa blev pannkaka i och med denna pigghet. Haha. Men jag är så nöjd med honom för han gjorde verkligen sitt bästa, även om det blev lite mycket, och han tyckte det var så roligt! Ja, sån fin häst jag har alltså. Resultatmässigt blev det helt okej, inte super bra och inte super dåligt, men hade jag inte haft "missarna" så hade det varit mitt i prick. Aja, vi kommer igen nästnästa helg, vänta ni bara.

Och då har vi kommit till måndag alltså. Igår hade jag en sjukt chill dag i stallet. Red ut en riktig långtur i skritt och trav med Ji och fixade och donade. Jättemysigt och jag kände att det verkligen behövdes.

Sen så var det idag. Idag vaknade jag tidigt av mig själv redan halv sex och fixade lite med bilder och så på datan. Åkte till stallet vid kvart i åtta och red dressyr i paddocken i den härliga morgonsolen. Clinnis var superfin och damp. Haha, väldigt ojämn om man säger så. Han var superfin i ena sekunden och i nästa sekund hoppade han högt i luften för att han var rädd för något. Haha, mitt lilla mongo. Fixade klart allt i stallet och stack sedan vidare till stan där vi sedan har spenderat hela dagen. Jättemysigt och helt underbart. Solen stod på och det kändes som det var i mitten av maj eller något, kan det bli bättre? Shoppade en härlig skjorta och ett par snygga skjorts. Ji stor shoppade idag och köpte massa saker för nära tre tusen, haha. Inte likt Jisan alltså. Och Bellis köpte några snygga saker, mjau. Har verkligen haft en helt underbar dag med fika på lilla torg i en sol som säkert gav temperaturen tjugo grader. Åh, helt fantastiskt!


Nu ska jag dra hem till Jisan med Bellis och kolla Mentalist sen ska jag hem och sova för imorgon är det filmning inför skolprojekt som gäller, lovely.

Så, nu kan ni inte säga att jag inte skriver något i alla fall. xx

Jag har massa fantastiska bilder från dessa två händelser och jag lovar att alla bilder kommer upp här på bloggen men jag fixar det imorgon. P R O M I S E !

Dotted

Hinner inte blogga något idag alls... Tyvärr... Förlåt alla och speciellt Monica och Gunilla som jag vet väntar så på mina inlägg, mina helt klart stadigaste läsare - tack!

Jag har tävlat idag och det gick bra även om min häst var ganska överladdad. Haha, men han är så bra! Finns ingen bättre!

Men jag lovar jag skrivet mer imorgon och jag lovar att jag skriver om Amanda Jenssen också som för övrigt var så himla bra så jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Nu måste jag gå igen, förlåt. I promise imorgon kommer en riktig långis. xx


Grey

Jag vet att jag inte skrev mer igår fast jag lovade. Förlåt, det var jätte dåligt gjort... Och ett speciellt förlåt till Monica som verkligen var spänd på att läsa... *blink blink*

Men i alla fall, igår var en helt underbar dag med helt underbart väder. Jag var i stallet väldigt tidigt på morgonen och red innan skolan - jätteskönt! Clinton var fin och jobbade på bra, lite okoncentrerad i mellan åt men ändå väldigt fin! Hann också fixa klart allting i stallet och stressade sedan iväg till skolan.

Skolan var chill och ganska tråkigt (hade hellre ridit hela dagen) men det gick... Har ju lov nu så man ska väl inte klaga?

Efter skolan stack jag till stallet igen och badade Clinne och lite sånt mysigt, gick även en lång runda med honom i den helt underbara solen! Kan det bli bättre?

Kvällen tillbringades med Bellis och tv:n. Happiness.

Idag vaknade jag tidigt och var jättepigg, redan klockan halv sex. Låg vaken ett tag men gick slutligen upp med Bellis vid halv nio. Var på körskolan klockan halv tio och körde med Rikard. Jag gör framsteg faktiskt! Haha.

Vidare till stallet och red Bailey. Han var jättefin idag även om det var mycket stök kring tävlingarna i Vellinge, duktig häst! Fixade allt i stallet och sen var det iväg till Skabersjö och träning för Monica!

Tränade där en timme och Clinne var, som vanligt, jättefin! Han är världens bästa häst och jag älskar honom som ingen annan.

Hem igen och skynda sig hem för nu är det snart Amanda Jenssen konsert i Malmö! Ååhh, det ska bli så himla roligt och jag är så taggad! Åh, verkligen en så himla bra present jag fick av min fina flickvän när jag fyllde år!

Nä, nu kommer snart B-eightteen och hämtar upp mig. See you guys. xx

Imorgon är det tävling föresten så håll tummarna hårt.


Längtar så till jag får ta hem min fina unghäst! Såg föresten Monica att Rubicia har ganska tjock pannlugg. Bara en liten parentes. Hehe.


Musical

Idag känns mitt liv som en musikal, speciellt med detta underbara väder som vi har! Nu ska jag ut och springa en runda med Jisan, återkommer med mer skrivande ikväll - jag lovar!
Peace and love the earth. xx


Wonderland

Åh, jag blir så lycklig! Idag är vädret helt perfekt, det är varmt och det är sol! Hur bra får det lov att bli? I'M SO HAPPY!

Börjar inte skolan förrän tolv idag för jag har häst på eftermiddagen istället, så nu ska jag faktiskt dra ut och springa en runda och plugga lite.

Skriver mer ikväll. Åh, är inte livet underbart?


Run

Sitter här och har precis ätit klart, tacos blev det idag. Lite så där lätt och enkelt för mami men ändå så gott.

Skolan från kvart över åtta till tre och på håltimmen på förmiddagen var jag i stallet. Red ut en halvtimme och han var så glad! Helt underbart väder också! Efter skolan drog jag till körskolan och bokade lite tider och så, kände mig riktigt duktig eftersom jag har svårt att få iväg mig själv dit... Haha.

Sedan hem och nu har jag pluggat. Fått klart på rättskunskapsarbetet och företagsekonomin, ohyeah.

Nu väntar en härlig springtur efter att maten har lagt sig i min mage, tänkte springa ner till stranden via gya eller något idag. Lite längre men jag känner att jag behöver det.

Bellis kommer nog sen eller så sticker jag till henne, vi får se vad det bli, och sedan väntas tv hela kvällen.

Imorgon är det Ninna träning och vi ska rida program - perfekt. Sedan på lördag är det träning för Monica och sen på söndag tävling. Livet leker helt enkelt.

Näpp, på med joggingkläderna och spring slöis. xx


Hanna, Johan och Bellis. (Smått gay bild på mig men wtf)

Sunglaces

jag längtar så till jag får gå ut i solen med någon av alla mina solglasögon. snälla, snälla ge mig sommar och sol nu någon?

Lips

Våren är här nu och den är här för att stanna, så underbart! Idag var det vårjacka som gällde och har endast en t-shirt och en skjorta under. Till det har jag ett par gröna chinos, också mycket vårigt.

Jag längtar till våren är här på riktigt så man kan träna utomhus och träna terräng. Jag längtar till man kan träna i endast t-shirt ochnär luften är varm.

Vintern är inte min tid, den passar inte mig. Däremot så är sommaren och våren det, det är  då jag mår som bäst. Nu måste jag dra, för min lektion börjar snart och jag måste fixa en grej innan. xx


Spring

Nu är det vår och nu är det verkligen på riktigt! Det har till och med varit över tio grader idag och det var så härligt!

Tisdag idag och det betyder hela dagen i stallet. Först på förmiddagen var det uppridning av de nya ettorna och det gick bra. Sökte bara fem stycken så vi får se hur det blir. Tränade sedan för Julia med Clinne och det gick väl sådär. Eller rättare sagt han var jättefin i slutet men i början var det katastrof... Julia var jätteduktig med det vara bara kassa jag som inte kunde rida... När ska jag lära mig? Men som Ninna sa efteråt, du är jätteduktig men du måste bara ta att vissa dagar är bara som de är och då får man "deal with it". Jo, lättare sagt än gjort när man vill så mycket. Jag har i alla fall precis som hon sa, världens finaste häst. Nu är det bara jag som måste ta tag i mig själv.

Fixade i stallet och så och red sedan Bailey och då hade jag väl lärt mig och rida eller någonting för det gick superbra! Han var så fin! Riktigt fin häst har hon Cerise, en häst som jag gillade verkligen. Johan typen.

Hem med pappa efter jobb och stack direkt ut och sprang en rejäl runda med Jisan - underbart. Jag älskar att springa, speciellt nu när vädert är så himla perfekt. Mitt mål är att försöka springa nästan varje dag. Japp.

Ikväll är det tv som gäller och snart så kommer Bellis hit, så mysigt!

Imorgon är det skolan som gäller hela dagen och körskolan där mitt på dagen... På eftermiddagen blir det stallet, tror jag ska rida ut en lång runda på stjärnan. Det hade ju varit riktigt skönt? Kanske följer med Bellis på träningen sen?

Nu ska jag in i duschen och sen är Bellis här. xx

Måste bara säga att det är sinnessjukt hur mycket jag äskar min häst. Han är verkligen det finaste som har vandrat på denna jord. Det finns ingen som han, ingen. Han är precis så man ska vara - helt perfekt. Jag önskar jag skulle vara lika bra som han är men det kommer, jag har bara många års träning kvar. Men jag älskar honom mer än mitt eget liv. Han är allt.

Bilden är inte någon fjortis bild utan en skämt bild. Ja, bara några utvalda som fattar. Haha. Men jag lovar den är klockren. Haha.

Monday

Ah, hinner inte skriva idag men Clinne var skitfin på träningen och skolan var lugn. 4 dagar till lovet nu - HALLELUJAH.

Nu ska jag plugga företagsekonomi och rättskunskap. Men först middag. xx


Daylight

Lång men väldigt härlig dag idag! Har varit i Vellinge hela dagen och hjälpt till på ponnydressyren. Jättemysigt eftersom alla "dressyrare" på Vellinge är mina smä favoriter.

Red Clinne ut och lite i paddocken och han var... Ja, hur säger man? Annorlunda. Han jobbade på väldigt bra och var jättefin men var rädd för precis allting. Haha. Mitt lilla dampbarn.

Hem och äta pizza (jag kommer bli fet) och sedan var det Gossip Girl. Woho, äntligen! Riktigt bra avsnitt idag och Cerise har lovat att komma och äta middag hos mig och Bella när vi är svinrika och bo där. Lovely. Ji och Beata kanske också får komma. Kaaaanske. Haha.

Nu ska jag dra ner till stora datorn där nere och skicka lite bilder till Maria och Nella.

Love life och njut av dagsljuset. Och er morgon för snart så blir den mycket kortare kom jag och Gunilla, som för övrigt är min främsta läsare, på idag. Men längre kvällar och ljus är ju inte fel. Tur man är morgonpigg. xx


Rain

Slappe lördag är väl precis vad man kan kalla dagen idag för. Men jag måste erkänna, jag älskar det.

Bellis var här igår kväll och vi kollade film och sånt mysigt! Somnade relativt tidigt och vaknade inte förän vid halv nio idag så jag har verkligen sovit ut för en gångs skull.

Stack till stallet ganska tidigt och fixade massor och så. Pappa var med så han mockade och jag red. Rättvist? Javisst. Red mycket över bommar och ville få honom att jobba mycket bakifrån. Ganska stark i början men släppte riktigt fint i slutet - lovely.

Har också varit och beställt nytt tävlingsschabrak och köpt ett nytt kandarbett så jag slipper låna Monicas (tusen miljoner tack för lånet föresten) hos Böckmann och där är så fina grejor. Det riktigt kryper i fingrarna.

Clinton hade föresten tandläkare igår och allt såg bra ut. Bara lite så årligt som fixades men inget större alls. Han är så himla snäll när det gäller sånt... Har på sig hela alltet men behöver inte ens lugnande. Världens bästa är vad han är.

Längtar riktigt mycket till Irland och Grekland just nu och närmast påsklovet. Irland är det ungefär två månader till och Grekland är det betydligt mer men de som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Lägger in en fin liten Marbella bild här under och jag ska säga att herregud vad jag saknar det, herregud. Vi hade det så himla bra och det var så underbart! Jag saknar det verkligen. Ta mig tillbaka någongång, snälla?

Nu ska jag springa in i duschen för snart så kommer våra gäster. xx


Morning

Good morning everybody!

Ska alldeles strax sticka till skolan eller inte alldeles strax för jag ska först fixa lite frukost och sånt.

Skola idag till ganska sen eftermiddag sen blir det stallet och Clinnebus ska ha tandläkare. Yippie, eller något.

Nä, ursäkta mina små och onödiga inlägg men det var nog allt. Tyvärr. Ledsen men det har faktiskt inte hunnit händs så mycket än eftersom klockan bara är halv nio... Hehe.

So long. xx


Rubicia och Baronessa i hagen i sommras. Älskar
bilden även om jag ser ut som en mupp!

Wonderful

Kom precis hem från stallet och klockan är tio över elva! Helt underbart alltså, det enda som fattas är att det ska vara varmt och ljust fortfarande sen så är allt perfekt!

Har tränat för Monica nu hela kvällen och det gick så bra! Åh, jag hart verkligen världens bästa häst och världens bästa tränare! Jag är så himla glad för dem båda två! Clinton var riktigt fin, min lilla guldklimp.

Skulle egentligen sovit hos Issa i natt men det blev så sent så hon sov redan... Shit. Förlåt mig älskling...

Nu ska jag dra till sängs direkt för jag håller på att somna skrivandes. xx


Drive

Ny dag, nya möjligheter.
Denna dag känns som jag bara kommer spendera på körsskolan... Först med riskettan nu klockan kvart över nio och sen ha en lektion och sen tillbaka för att ha körlektion klockan tre...

Ikväll blir det träning för Monica! Ska bli riktigt skönt att träna! Längtar.

Tittade i tidningen precis och såg att det faktiskt ska börja bli mycket varmare nu! Typ mellan sju till tio grader hela veckan! Åh, jag får en lyckokick eller som Ji hade sagt lyckokik. Haha.

Nu måste jag springa upp för att bort tänderna för snart så går bussen. xx

I love you

Winter

Nu ska jag dra till stallet, äntligen! Ska träna för Tobbe med Clinton och rida Lele dressyr. Japp, kan det bli bättre? Svar: Ja, men detta är också grymt.

Pluggat i stort sett hela "kvällen" men har fått mycket gjort i alla fall! Börjat och gjort ganska långt på första delen av rättskunskapsarbetet, läst engelskboken och företagsekonomi uppgifter. Så skönt när det är gjort i alla fall.

Har verkligen sommarkänslor som sagt idag och jag längtar så till man kan vara i stallet till sena kvällen och inte frysa det minsta! Längtar också supermycket till hästarna går utan täcke och att Krille inte tar in dom vid två - tre tiden utan att dom får komma hem när vi kommer till stallet efter skolan. Att rida i bara t-shirt i paddocken är också en sak som jag längtar så efter. ÅH, SOMMAREN KOM NU!

Live for the summer. xx


Unnecessary

Kom precis hem från skolan igen... Den mest onödiga dagen någonsin egentligen.

Kom till skolan vid 11 och hade möte om årsboken, faktiskt skitkul o jag blev jättetaggad. Helt sjukt att vår student nästa år redan börjar planeras! Shit, händer detta verkligen? Åt en snabb lunch och sen var det engelska i 30 minuter! Haha, skulle inte ha så lite egentligen såklart men det var sunds-samtal på eftermniddagen så därför fick vi sluta så tidigt - lovely.

B-eight min fina kompis var jättesnäll och körde mig hela vägen hem. Lite skvaller och skitsnack i bilen så blir det asbra! Åh, tack! Snackade lite om allt möjligt men fick en väldig längtan efter våren så därför lägger jag ut ett citat från en film som jag tycker låter sådär franskt, mysigt och vår-aktigt. "Traverser la rue avec une cigarette à mon désir d'occasion pour le printemps", håller ni inte med? Jag gillar det starkt i alla fall.

Nu ska jag dra mig i kragen och börja plugga. xx


Blue

Now I'm off to school. Först möte angående student 2011, sen två lektioner, sen hem.

Tobbeträning och pluggande väntar ikväll.

Känner mig riktigt blå idag... Blåa chinos, blå farfarströja, t-shirt med blått tryck. Blir det för mycket? Nejdå.

Over and out. xx


Amusing

Kom precis hem från Malmö med mina finaste vänner. Vi var och kollade på Alice in Wonderland och den var grym, faktiskt. Gillade den starkt och den konstiga och annorlunda stilen som den hade. Och så var ju Depp med och han är ett geni alltså.

Nu ska jag sova men först komma i ro genom att kolla på några avsnitt f.r.i.e.n.d.s (bara en ursäkt för att kolla). Vi hörs imorgon.

Love life. xx

Jag längtar så till sommaren även om det faktiskt är vackert ute nu liksom

Sweet

Kanske du är ful kanske


Joy

Tänkte att jag lägger ut min tänkta tävlingstermin nu... Inte så mycket för att det är kul för er att veta men för att jag ska kunna ha koll på det. Haha.

v. 12, 28 mars. - Kullabygdens Ryttarförening. LA:6 och MSVB:4.

v. 14, 11 april. - Trolleholms Ryttarförening. LA:6 och MSVB:4.

v. 15, 18 april. - Stensäters Ryttarförening. LA:6.

v. 16, 25 april. - Willands Ryttarförening. MSVB:3.

v. 18, 8 maj. - Dagstorps Ryttarförening. LA:6 och MSVB:4.


Detta är bara preliminärt så glöm inte det. Haha.

Nu ska jag på bio. xx


Happy

Lång dag idag känns det som... Dock sjukt underbar! Har varit i stallet hela förmiddagen och tränat för Ninna. Gick riktigt, riktigt bra och Clinton var så fin! Blev väldigt intensiv träning... Clinne var inte så trött det är inte det jag menar, men jag blev! Oh herregud.

Efter det var det teori och sånt sen hem hit med Bellis och Jisan och åt lunch, riktigt härligt! Blev en stor lunch så nu är jag proppmätt. Haha.

Jisan gick hem och Bellis och jag pluggade (läs: sov lite i soffan) sen kom hennes mamma och hon skulle hem...

Nu har jag pluggat och väntar på att papi ska komma hem så att vi kan äta... Har tvingat honom att göra något så enkelt som mannagrynsgröt. Hehe.

Vid sjutiden drar vi in till Malmö och kollar bio - Alice i Underlandet! Åh, längtar för den verkar så himla bra! Kommer hem ganska sent men har sovmorgon till lunch imorgon så det är niceprice på BK!

Nu ska jag fortsätta plugga. xx


Kiss

I kind of love you din fulis



One

Hann verkligen inte skriva igår eller i alla fall inte lägga ut något på bloggen... Så ni får gårdagens idag också.

14 mars, äntligen blir jag arton år!

Ja, one kan man väl verkligen kalla dagen idag för den har verkligen gått i ett... Skämt och sido.

Idag fyller jag 18 år och det känns precis som one, start, the begining, början. Nu har man klivit in i vuxenvärlden och det är skrämmande samtidigt som det är jäkligt spännande.

Min födelsedag har varit alldeles underbar och jag har fått så himla fina presenter bland annat en MacBook som jag är helt kär i.

Tävlade på Clinne på förmiddagen och han var faktiskt jättefin! Domaren däremot hade lite humörsvängningar och därför blev resultatet skit... Men vem bryr sig egentligen? Jag är så nöjd med honom!

Resten av dagen bestod av paketöppning, mat, plugg (fy fasen) och sen på kvällen en underbar middag med min kära familj och min flickvän och hennes föräldrar på Millenium. LOVE.

Vill passa på att tacka alla som har varit så underbara och skickat dessa fina hälsningar och grattat mig - ni är bäst!

Nu ska jag och Bellis krypa till kojs. xx

15 mars, the day after.

Dagen idag har varit lång... Prov på morgonen och massa sånt skit men den slutade i alla fall mysigt med en riktigt lång skrittrunda med Bellis, Lele och såklart Clinne. Riktigt härligt i det fina vädert.

Imorgon är det favorittisdag och det betyder Ninna träning! Woho! Kan det bli bättre och sedan på kvällen är det bio som gäller med världens bästa vänner - jag är lyckligtlottad med dom fulisarna.
Nu måste jag sova. xx

RSS 2.0